DID Brojevi

Općenito

Zakupom telefonskog broja stranih zemalja svojim poslovnim partnerima olakšajte suradnju i budite ispred konkurencije.

DID broj je usluga preusmjeravanja poziva. Zakupom DID broja bilo koje strane zemlje, omogućujete poslovnim partnerima iz te zemlje da vas zovu lokalno, po njihovim lokalnim tarifama, kao da se tamo i nalazite.

Tako svojim partnerima pružate mogućnost mnogo povoljnijeg telefoniranja, približavate se svom tržištu te jačate partnerske odnose.

Osim DID brojeva iz svih županija Republike Hrvatske, nudimo DID brojeve za sve europske i svjetske zemlje sa opcijom biranja nekoliko gradova unutar iste zemlje.

Opširnije

DID telefonski broj (Direct Inward Dialing) je geografski telefonski broj koji se dodjeljuje pojedinačno za sve veće svjetske gradove.

To je virtualni geografski telefonski broj koji je potpuno neovisan o davateljima telekomunikacijskih usluga. Jedna od njegovih prednosti je apsolutna mobilnost.

Naime, DID broj se veže uz IP telefon (SIP račun), koji možete koristiti svugdje gdje je dostupan Internet, neovisno o Vašem geografskom položaju.

Potreban je samo neki od uređaja – mobitel, računalo, prijenosno računalo ili ATA, koje je moguće spojiti na analogni telefon. DID brojevi se korisnicima iznajmljuju na 1,3,6 ili 12 mjeseci.

Za narudžbu DID brojeva, potreban Vam je VoIPBON račun. Narudžba se odvija online, putem vašeg osobnog korisničkog računa.

Mogućnosti preusmjeravanja

Dolazne pozive moguće je preusmjeriti na fiksni telefonski broj ili na broj vašeg mobitela. Na taj način ste uvijek dostupni i možete otvoriti virtualni ured bilo gdje u svijetu.

Primjerice ukoliko ste unajmili broj u Italiji sve pozive možete usmjeriti na vaš fiksni broj. Tako ste omogućili svojim partnerima da vas zovu po cijeni lokalnih tarifa u Italiji. U tom slučaju plaćate najam DID broja i cijenu poziva po cjeniku voipBONa.

DID broj možete koristiti na više načina i sami ga podesiti putem svog korisničkog računa:

SIP Accaunt – preusmjerenje na SIP račun voipBONa
PSTN Broj – preusmjerenje na telefonski broj ili broj mobilnog uređaja
Fax2mail – primite fax na DID Broj i primite ga na svoj mail
URI – tj. na IP centralu
Drugi provideri – unajmite DID broj preko nas, a koristiti ga možete putem voipBON-a ili bilo kojeg drugog VoIP providera.

Govorni kanali:2 ili više govorna kanala

Broj govornih kanala:

  • 2 govorna kanala (2 istovremena poziva)
  • Mogućnost proširenja govornih kanala po potrebi korisnika

IVR – Najavna poruka

Najavna poruka je poruka koja se slušatelju uključuje nakon pozivanja nekog broja, a zatim automat nudi mogućnost daljnjeg izbora odjela ili usluga (Kliknite 1 z a prodaju….).

Ova usluga se naplačuje mjesečno nakon isteka obračunskog razdoblja.

IVR aplikacije: namjenska aplikacija

Namjenske aplikacije po zahtjevu korisnika.

Geografski broj

DID broj je telefonski broj koji se može prenijeti sa jednog uređaja na drugi i može se koristiti neovisno o lokaciji. To znači da nije vezan fizički žicom na lokaciji za određenu telefonsku liniju.
DID broj je telefonski broj sa karakteristikom da se koristi preko VoIPa, a na njega možete primiti telefonski poziv kao i na svaki drugi telefonski broj upućen preko fiksnog ili mobilnog operatera.

 

Geografski broj u nizu

DID brojevi su numerički poredani, lako pamtljivi brojevi koje možete dodijeliti po odijelima i po djelatnicima.

DID API

Moderna i fleksibilna platforma VoipBON-a nudi mogućnost da se sa svojim aplikacijama preko HTTP protokola spajate s našim servisom i upravljate DID brojevima. Nakon nekoliko trenutaka sve željene promjene su aktivne.

Porting brojeva

Postojeći broj možete u potpunosti prebaciti na VoIPBON te na taj način ostvarite velike uštede na pozivima i na mjesečnoj naknadi.

Riješite se pretplate telekom operatera i smanjite si mjesečnu naknadu za 50%.

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas