Privatni korisnici

Koristite VoipBON One, razgovarajte s obitelji i prijateljima u zemlji i inozemstvu bez bojazni od visokih telekom računa. VoIPBON telekom servis je jedostavan i prostupačan za korsnika.

Privatnim korisnicima VoipBON nudi paket usluga koje čine Voice, SMS i FAX usluge prilagođene za privatne korisnike.  Jednostavno i user friendly web sučelje putem kojeg se ostvaruju pozivi i koje omogućuje kontrolu, osnova je za VoipBON servis. Naplata poziva se realizira putem prepid kartica koje pružaju mogućnost potpune kontrole troškova, a korisnik ih kupuje prema  svojim potrebama.

Primjeri korištenja VoIPBON usluga

VoIPBON ONE (Telefon, FAX, SMS)

Telefon – Telefoniranjem preko VoipBONa možete ostvariti značajne uštede prema svim sjetskim destinacijama. Također moguće je i jeftinije telefonirati kada ste u inozemstvu.

Prijenos broja – prebacite vaš broj na VoipBON i ostvarite uštedu od 50% u odnosu na cijenu pretplate koju plaćate.

SMS / FAX – šaljite SMS i FAX poruke preko interneta, u mogućnosti ste poslati istu poruku na više primatelja. Postavljajte SMS podsjetnike, odgođeno slanje SMS proruke omogućavam vam slanje čestitki ili podsjetnika.

DID Broj

Hrvatski DID Broj – pretplatom na VoipBON telefonski broj postenite dostupni gdje god se nalazite u svijetu.

Inozemni DID Broj – pretplatom na inozemni broj omogućite vašoj rodbini i poznanicima da vas zovu po cijeni lokalnog poziva zemlje u kojoj se nalaze.

 

Privatnim korisnicima nudimo sljedeće mogućnosti

Kontaktirajte nas da raspravimo o vašim potrebama ili kliknite ovdje da se BESPLATNO registrirajte i isprobajte našu uslugu.

 

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas