Novosti i mediji

VoipBON Media je paket usluga prilagođen potrebama novinarskih redakcija, izdavačkih kuća, televizijskih i radio postaja, marketinških i agencija za odnose s javnostima, agencija za zakup medijskog prostora i sličnim poduzećima koja uz minimalna ulaganja mogu koristiti napredne mogućnosti telefonije.

Media paket korisnicima na odabir nudi usluge koje SMS, FAX, DID broj, VoIP telefoniju, usluge Call centra, VPN umrežavanja poslovnica i opreme za pojedine navedene sustave. Svakom od usluga VoipBON-a upravlja se na jednostavan način putem korisničkog sučelja uz pomoć kojeg administrator ima potpuni nadzor i pregled sustava.

Koristeći uslugu Call Centar daktilo služba može po povoljnim tarifama pozivati dopisnike na terenu u zemlji ili inozemstvu, istraživati javno mišljenje i slično.

DID brojevi su usluga koja je interesantna za poduzeća koja često komuniciraju s inozemstvom i koja imaju poslovne odnose s inozemstvom jer korisniku omogućuju da bude pristupačniji i povoljniji u telekomunikaciji sa stranim partnerima, novinarima i slično.

SMS usluga korisnicima pruža mogućnost komunikacije s velikim brojem primatelja za kratke informacije, obavijesti, nagradne igre i drugo. Usluga SMS-a omogućuje povrat ulaganja u kratkom roku. Opcijom PromoSMS korisnik na svoj web portal postavlja SMS box, putem kojega posjetitelji portala mogu slati besplatne kratke sms poruke, a na kraju sms-ova se pojavljuje marketinška poruka.

Nudimo sljedeće usluge

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas