ICT Sektor

VoipBON ICT je paket usluga koje nudimo tvrtkama koje se bave uvozom, prodajom i servisiranjem uređaja iz ICT segmenta. Za telekomunikacijske usluge koje nudimo značajno je da su ulaganja u opremu minimalna ili uopće nisu potrebna, povrat investicije je brz, a ušteda na telekom troškovima je značajna. Sva ponuđena rješenja lako je integrirati u postojeće sustave.

U sklopu voipBON ICT paketa korisnici mogu odabrati jednu ili više usluga koje voipBON servis nudi, a koje obuhvaćaju SMS, FAX, DID brojeve i uslugu VoIP telefonije. Korisnicima je omogućena i virtualna privatna mreža (VPN), koja komunikaciju s poslovnicama čini besplatnom i smanjuje broj potrebnih telefonskih linija.

SMS usluga ima mnogo različitih načina primjene; integracija SMS API u vlastite aplikacije ili aplikacije razvijene za korisnike, SMS info usluga za računalne servise, sms marketing za obavještavanje kupaca itd.

Usluge Voice su pogodne ukoliko često komunicirate s vašim inozemnim partnerima.

Opcijom Call Shop internet kafićima dajemo novu dimenziju i više mogućnosti.

Sve navedene usluge su dostupne putem jednostavnog korisničkog sučelja, putem kojega se vrši potpuni nadzor i administracija.

ICT sektoru su na raspolaganju sljedeće usluge

 

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas