Pristup internetu

U turističkim objektima  jednostavno i bez velikih ulaganja pružite uslugu bežičnog pristupa internetu sa ili bez naplate.  Podignite kvalitetu usluge na višu razinu, a pritom ostvarite dodatnu zaradu.

S malim ulaganjima moguće je ostvariti prepaid naplatu pristupa internetu. Za veće objekte sa više lokacija moguće varijante naplate su free, prepaid ili postpaid.

Svaki korisnik u svom objektu ima mogućnost odrediti cijenu ukoliko se radi o sistemu pristupa internetu sa naplatom, primjerice uz izdavanje bonova za korištenje ineterneta (1h, 2h, 5h, 1 dan ili 1 tjedan. Svaki korisnik dobiva svoj bon koji sadrži user name i password za priključivanje na LAN mrežu. Ovakav sustav pruža zaštitu i potpunu kontrolu pristupa mreži za pružatelja usluge jer bez pristupnih podataka nije moguće spajanje na mrežu.

Osim pristupa mreži moguće je kontrolirati i količinu informacija koje korsnici preuzimaju putem bežićne breže te kontrola vremena provedenog na internetu.

Za svaki izdani bon za pristup internetu registrira se vrijeme i datum spajanja, vrijeme i datum prekida te računalo s kojeg je pristup mreži ostvaren.

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas