IPTV Hotel

VoipBON IPTV Hotel usluga je namijenjena hotelima koji žele ili proširiti već postojeću ponudu usluga ili uvesti nove usluge kako bi povećali ponudu i time zadovoljstvo gostiju.

Za razliku od klasične TV usluge ili praćenja TV programa putem satelita, VoipBON IPTV Hotel usluga nudi kvalitetniju sliku, uz mogućnost nadogradnje na HD (High Definition) sadržaj, Video on Demand usluge, Pay Per View programe, uslugu snimanja programa, razne multimedijalne i info sadržaje, te mogućnost pregledavanja internet sadržaja kao što su društvene mreže i razni web servisi.
Cijeli sustav je razvijen od strane naših stručnjaka pa su sukladno tome moguće i prilagodbe i integracija sa Vašim postojećim hotelskim sustavom kako biste dobili još širu lepezu usluga za Vaše goste.
VoipBON IPTV Hotel uslugu možete kombinirati sa ostalim VoipBON rješenjima, kao što su naplata poziva putem CallShop rješenja, WiFi internetom, voice uslugama, itd.
Osim nadogradnje ili izmjene trenutnih sustava, nudimo Vam i rješenja po sistemu ključ u ruke, odnosno razradu cijelog projekta od idejnog rješenja da gotovih sustava spremnih za rad.

 • Nije potrebna instalacija ili kupovina skupe opreme
 • Integracija sa postojećim hotelskim sustavom
 • Više mogućnosti prilikom integracije
 • Sustav radi neovisno o izboru TV prijamnika u sobi
 • Bazirano na Android OS-u, kompatibilnost sa smartphone i tablet uređajima
 • Informacije o hotelu i sadržajima, te info kanali poput vremenske prognoze
 • Pregledno i funkcionalno grafičko sučelje za izbor usluge
 • Pristup internetu, društvenim mrežama i multimedijalnim servisima putem TV prijamnika
 • IPTV, Video On Demand i Pay Per View sadržaji
 • Pregled poziva, interni telefonski imenik hotela
 • Cjenik hotelskih usluga
 • Pregled računa za usluge
 • Naručivanje buđenja i dostave u sobu putem sučelja na TV prijamniku
 • Roditeljska zaštita za sadržaje nepodobne za maloljetnike

VoipBON IPTV sustav Vam omogućava pružanje slijedećih usluga

IPTV – Osnovna usluga prikazivanja televizijskih programa na TV prijamnicima u svakoj sobi. Svakom gostu je omogućeno pregledavanje svih TV programa koji se nalaze u standardnom paketu.
TV VOD – Usluga Video On Demand putem koje svojim korisnicima možete omogućiti gledanje odabranih filmova prema njihovim zahtjevima.
INTERNET – Svaki gost može bez uporabe osobnog računala, prijenosnika ili tableta, na TV prijamniku u hotelskoj sobi koristiti internet usluge.
PAY TV – Osim standardnih programa koji dolaze u osnovnom paketu, svaki korisnik može zatražiti programa čije se gledanje dodatno naplaćuje.
SNIMALICA – Dodatna usluga koja omogućava gostu snimanje TV programa te njihovo naknadno gledanje.
BUĐENJE – Korisnik putem sučelja na TV prijamniku može naručiti buđenje u određeno vrijeme.
RAČUNI I NARUDŽBE – Integracijom sa Vašim hotelskim sustavom, možemo omogućiti gostima da imaju uvid u račune i narudžbe tijekom boravka.

VoipBON IPTV sustav se sastoji od slijedećih komponenata

STB Uređaj – Set Top Box uređaj je uređaj koji Vam omogućava reprodukciju multimedijalnih i ostalih sadržaja na TV prijamniku u sobi.

Receiver  Reciever je uređaj koji prima audio i video signal sa satelita, te ga potom šalje u IPTV hotelski sustav.

Mrežni sustav – mrežni sustav se sastoji od mrežnih uređaja i infrastrukture koji omogućuju da svaka soba koristi IPTV i ostale usluge unutar lokalne mreže hotela.

VOD i snimalica server – zaseban server na kojemu se nalaze Video On Demand sadržaji, te prostor za uslugu Snimalica na koji svaki gost može snimiti TV program za kasnije pregledavanje.

Glavni server – server koji pokreće cijeli sustav, na kojem se nalazi billing software te koji je veza između hotelskog sustava i svih soba unutar lokalne mreže.Više detalja

Kontaktirajte nas da raspravimo o Vašim potrebama ili kliknite ovdje da se BESPLATNO registrirate i isprobajte našu uslugu.

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas