VoipBON: Prenesite broj i uštedite na razgovorima!

Poštovani,

U nastavku Vam dostavljam kraći dopis o našim uslugama VoIP telefonije te bi u svrhu prezentacije naših usluga voljeli dogovoriti kraći informativni sastanak s Vama.

VoipBON je jedinstvena komunikacijska platforma, koja se bazira na korištenju Internet Protokola, a omogućava Vam rezanje troškova telefonije, slanje sms poruka, povoljnije domaće i inozemne pozivne brojeve i još mnogo toga…

AKCIJA: Prenesite Vaše fiksne telefonske brojeve na VoipBON i uz jeftinije telefoniranje efikasno smanjite i troškove mjesečnih pretplata!

Telefoniranjem putem VoipBON-a zadržavate svoje postojeće telefonske brojeve i uvelike smanjujete troškove telefoniranja jer se telefonski promet upućuje putem Internet veze prema ciljanom odredištu. Najveće su uštede prema inozemnim destinacijama, čak do 90%, ali su uštede značajne i prema Hrvatskim fiksnim i mobilnim mrežama.

Korisnici putem svog korisničkog računa u bilo koje doba putem jednostavnog i preglednog web sučelja imaju uvid u troškove: obavljene pozive, trajanje poziva odmah nakon završetka razgovora ili poslane sms poruke, ispis računa za korisnike sustava naplate gostima ukoliko je potrebno…

Račun za obavljene pozive može dobiti jednom mjesečno, nakon obračunskog razdoblja ili kupiti BON u iznosima 25, 50, 100, 200, 500 kn i tako još kontrolirati troškove.

VoipBON je namijenjen prvenstveno poslovnim korisnicima koji žele drastično smanjiti telekom troškove te koristiti napredne komunikacijske mogućnosti našeg servisa za što imaju kompletnu tehničku podršku i pomoć.

Naša usluga je kvalitetna što potvrđuje više od 3500 domaćih i inozemnih korisnika naših usluga, koji prilikom telefoniranja ostvaruju uštede do 90%. Kvalitetnim radom naših djelatnika te vrhunskom opremom jamčimo visoku dostupnost i sigurnost usluge. Jeftiniji smo od konkurencije što možete provjeriti i u cjeniku u prilogu.

Ne gubite vrijeme, krenite i Vi!

Besplatna registracija: public.voipbon.com/prijavi-se
Usporedbe cijena:
www.voipbon.com/novosti/usporedba-cijena

Za konkretnija rješenja, rado ćemo Vas posjetiti kako bi uvidom u postojeće stanje, ponudili optimalno rješenje. Zainteresiranima smo spremni ponuditi testne proizvode i uslugu kako bi se sami uvjerili u našu kvalitetu!

Više detalja o našim uslugama možete pogledati na:

Jeftino Telefoniranje: public.voipbon.com/proizvodi/voipbon-office
SMS Usluga: public.voipbon.com/proizvodi/voipbon-office
SMS Marketing: www.voipbon.com/istaknuto/sms-marketing
DID Brojevi: public.voipbon.com/proizvodi/did-brojevi
Oprema: www.voip-shop.com.hr

Preuzimanja u PDF formatu:
Ovaj dopis: 1. VoipBON – Smanjite telekom troškove za 90%.pdf
Dodatne usluge: 2. VoipBON – Dodatne usluge.pdf

Info progres d.o.o.
prodaja@infoprogres.hr
T: 385 01 641 8920
T: 385 52 637 000
F: 385 52 637 029

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas