Uvodite Call Centar?

Poštovani,

ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti kraći sastanak s Vama. Naime VoipBON Call Centar je obogaćen sa dvama novim modulima „Anketa“ i „Prodaja-CRM“ čije bismo Vam najbitnije značajke u daljnjem tekstu željeli predstaviti.

Modul „Anketa“ je snažan alat za ispitivanje javnog mišljenja, a pogotovo može doći do izražaja sada kada su pred nama parlamentarni izbori. Samo neke od mogućnosti koje Vam modul „Anketa“ nudi su pojedinačna i grupna izvješća po agentima, popis poziva sa rezultatima, pretraživanja kontakata, izvješća o rezultatima anketa koja su dostupna u realnom vremenu.

Vaši agenti sada samo jednim klikom mogu pokrenuti poziv prema odabranom kontaktu, tijekom razgovora ispunjavati anketu sa unaprijed pripremljenim odgovorima, a Vi nakon njihovog završenog razgovora imate rezultat dodan u statistiku. Sada ankete možete raditi i sami, puno povoljnije, brže i na način koji sami odredite te sve pratiti u realnom vremenu.

Primjera radi, ako uzmemo da je prosječno trajanje poziva tijekom anketiranja 2 minute po korisniku, minuta razgovora putem VoipBON servisa je 0,15 kn, što znači da je prosječna cijena poziva 0,30 kn. Ukoliko odlučite provesti svoju anketu na uzorku od 10.000 ispitanika trošak ankete iznosi 3.000 kn. Vjerujemo da ste i sami primijetili koliko možete uštedjeti koristeći VoipBON servis i modul „Anketa“.

Modul „Prodaja-CRM“ je namijenjen tvrtkama koje se bave izravnom prodajom, telemarketingom ili jednostavno tvrtkama koje žele ubrzati dogovaranja poslovnih sastanaka, prezentacija ili zadataka za svoje djelatnike, a u isto vrijeme imate izravan kontakt sa korisnikom.

Dogovoreni sastanci, prezentacije ili zadaci su Vam dostupni za pretraživanje, a zajedno sa izvještajima su dostupni u realnom vremenu, što znači da uvijek imate potpuni uvid u dogovorene sastanke što Vam svakako olakšava izradu rasporeda za Vaše djelatnike. Osim ovih evidentnih prednosti, dostupni izvještaji i statistike Vam svakako mogu pomoći u procjenama uspješnosti za određeni vremenski period ili za daljnju organizaciju poslovanja.

Mogućnosti Call centra

 • Nije potrebna instalacija ili kupovina skupe opreme
 • Korištenje uz pomoć besplatne softphone PC aplikacije
 • Aktivacija za svega 5 minuta
 • Prijava više agenata
 • Pretraživanje imenika po ključevima: država, županija, grad, ulica
 • Pozivanje na klik
 • Označavanje statusa poziva odnosno korisnika
 • Izvješća: dnevna po agentu, dnevni ukupni pozivi
 • Unos imenika iz datoteke
 • Modul za anketiranje pozvanih kontakata
 • Neograničen broj anketa, pitanja, odgovora
 • Izvješća anketa odmah nakon ispunjavanja (u realnom vremenu)
 • Modul za praćenje rada prodaje, izvješća učinkovitosti odrađenih sastanaka

Vjerujemo da ste uvidjeli koje Vam sve mogućnosti i benfite mogu donijeti moduli „Anketa“ i „Prodaja-CRM“ u Vašem poslovanju, te Vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo Vam omogućili uvid u više informacija o navedenim modulima i dogovorili potencijalni sastanak sa Vama.

Info progres d.o.o.
sales@infoprogres.com
Zagreb: 385 01 8000 023
Pula: 385 52 637 000
Fax: 385 52 637 029
Mob: 385 95 871 7210

Novosti

Video upute
Cijenjeni korisnici, a i svi oni koji će to postati, za Vas smo pripremili nešto što će Vam olakšati uporabu [...]

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo Vam željeli skrenuti pozornost na novosti u ponudi VoipBON servisa te dogovoriti [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoIPBON-a nalazi i usluga Call center. Za korištenje usluge plaća se mjesečna naknada, a [...]

Pratite nas